Sógorom, a zugügyvéd

...and justice for all.

Ön is tud egy érdekes esetet? Írja meg a zugügyvédnek!

Hirdetés

Utolsó kommentek

Linkblog

Friss topikok

Utazási ajánlatok

Tasnádi elszabadult

2007. július 17. - zugügyvéd
Hát, csak megtörtént, ami Orsós Janinak valószínű soha sem sikerülne. Házi őrizetbe helyezte az eddig előzetes letartóztatásban lévő Tasnádi Pétert a Fővárosi Bíróság hétfőn. Tasnádit többek között felbujtóként elkövetett emberölés előkészületével és életveszélyt okozó testi sértéssel vádolják. Első dolga biliárdozás lesz. Ehhez a  Zugügyvéd tud ajánlani egy jó partnert, Kulcsár Attilát.

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zugugyved.blog.hu/api/trackback/id/tr35119740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ducas 2007.07.17. 21:04:04

Szerintem nem állt meg az összebutykolt koncepció...Annak idején a Pintércsapat baromira rászáll az ürgére /jelzem nem tartom tisztának a pacákot.../, valami mity müty meg is állt a figgetlen magyar bíróság előtt, aztán valahol valakik úgy döntöttek, hogy minek él ez a pacák még mindíg...Nekiláttak koncepteket összehozni ellene...Úgy tűnik Tasi ügyvédjei jobbak, mint az ügyészség okoskái...
Egyébként azt is hallottam, hogy a BV-nek, már túl sokban volt a kóser kaja biztosítása...Egyre többen kértek belőle odabenn, ugyanis az a zsidó aki kijelenti magáról és akkor nincs mit tenni, hozatni kell kóserkosztot...Tasi áldást mondott és Orsós Vendel megkajált... Már valami 120 adagról beszélnek...Na ezt elégelhette meg a BV...

Pikk 2007.07.18. 10:49:29

Tasnádi mellett az szól, hogy ellentétben több hasonlóval, kivette részét a büntetésből.Ez, ismerve a mérhetetlen ügyeskedő-sereget szinte erkölcsi felmagasztulásnak számít.

borsika 2007.07.18. 13:16:59

Kiengedték, hogy legyen hely a többieknek

efi 2007.07.18. 13:23:51

Ha beteg kórházban a helye, ha nem: a bírósági tárgyalóban. Be kéne már csukni végre ezt a jó nagy kiskaput. Hogyan van az, hogy ha valaki nem beszámítható, akkor pont olyanokat cselekszik, ami fölöttébb nagy ügyességet, szervezőkézséget és gonoszságot feltételez és törvénybe ütközik...?

232323 2007.07.19. 15:30:50

gumiszoba vagy börtön. Válasszon.

Seduxen (már NEM dr.) 2007.07.20. 10:13:34

"Bíró Úr! Hát nem sok az az ötév?"
"MONDOM KÖTÉL!!!!"
Na kb. ez a véleményem a patyolattiszta-lelkü kényszervállalkozóról...
Az már tényleg a pofátlanság netovábbja lenne, ha még kártérítést is kapna. Egy normális - és nem olyan következmények nélküli országban, mint magyarisztán - országban a hozzá hasonlók többet ülnének, mint Nelson Mandela...

DRusza 2007.07.21. 01:33:39

ducas

És most, hogy Tsanádi kint van az a 120 álzsidó is kikeresztelkedett, vagy mi történt a BV-ben?

Egyébként tapasztalatból mondom, hogy az ügyben eljáró bíró PKKB-s korában is arról volt híres, hogy egy rágalmazási ügyön is képes volt 3 évig rágódni, akkor most egy ilyen ügyet ugyan hogyan fejezzen be gyorsan, pláne 3 hónap alatt? Nem jó előjel a bírónak, hogy Tasnádi nem lesz ezután vezetőszíjon, mert még a végén Ő is fogja magát a közepesen beszámíthatós orvos-szakértői flepnijével és a tárgyalás végén leveti magát az erkélyről és szörnyethal, mint anno a szóbanforgó bíró másik elítéltje.

Mioporfeszosz (törölt) 2007.07.22. 15:02:28

A beszámíthatóságról mint kiskapuról már kommenteztem,akit érdekel a "szomszédos" bejegyzésnél elolvassa.
Ez a rendszer gyengéje jelenleg.

Itt más is képben van,túl korrupt,mocskos és kicsi ez az ország odavissza.

Nem írhatok konkrétan senkire semmit,de elég egyértelmű,hogy itt két,nem éppen szűzies tisztaságú figura vetélkedése zajlott.

Az egyik a kapcsolatai révén belügyminiszter lett.
A fizikai megsemmisítés helyett sokkal egyszerűbb módja nyílt rögtön a "rivális" megroppantására,hiszen ő lett a "törvény" képviselője.
A helyzet azóta megváltozott...riválist előbb utóbb úgyis elengedték volna.

A kóser kajáról meg annyit,akinek elég befolyása és pénze van,az gyakorlatilag kis ésszel akármerről bomlaszthatja a "rendszert".

Olyan mint az eminens diák,aki pofátlanul beszólhat a tanárnak,mert a legrosszabb jegy amit adni lehet neki feltünő aránytalanság nélkül,a 3-as.

A kóser kaját egy kis elitélt sosem sírja ki,nade valaki aki bárkinek a zsebébe dug 10milliót és észre sem vette?

De nem is kell,elég pár szuperügyvéd aki eleget balhézik,teljesen jogszerűen fut EU-hoz,fűhöz,fához...és máris muszáj lesz megadni a kóser kaját,a BV meg kezd bele lerongyolódni.Merthogy akkor már nem csak neki...

Ez hasonlít ahhoz,mint mikor a maffiózók úgy voltak becsukva,hogy egy luxusszállás volt nekik a börtön,mert bárkit megvettek..ma már az erős jóléti államokban ez nem működik,ott egy ilyen pofa pénze 3fillér,mindenki kiröhögné csak.

De ebben a szegény és gyenge kis országban csak azért nincs harlem,bandák és utcai drogárusítás tömegesen (még) mert az igazi nagyoknak nem éri meg erre izmozni..de ha így haladunk tovább,nyugi oda is eljutunk.

Meghalni meg esze ágában nincs az uriembernek,nem ezért bulizta ki végre az áhított szabadságot.
Ugyanis amit többen írnak,hogy na örökre a sittre,az jó nagyon,csak éppen _bizonyítani_ kellene valamit hozzá..olyan mint az egyes,be lehet írni "dühből",de az iskolatanács végül esetleg a tanárt rugatja ki.

Ez az,ami egy ilyen pofa ellenében a mi igazságszolgáltatásunknak sosem fog menni.
Amiért nem ment kulcsárnál,josip tot,nagybicajos kft..stb..soroljam az elindult,utóbb mégis lezárt ügyeket?
süti beállítások módosítása