Sógorom, a zugügyvéd

...and justice for all.

Ön is tud egy érdekes esetet? Írja meg a zugügyvédnek!

Hirdetés

Utolsó kommentek

Linkblog

Friss topikok

Utazási ajánlatok

A rendőrdobáló rendőr védekezése

2006. november 24. - zugügyvéd
A Zugügyvéd Kiss István kolléga ügye óta már nem nagyon hisz a „Holló a hollónak” kezdetű népi mondásban,de a rendőrökre támadó rendőr esete minden bizonnyal hungarikum.

A Blikk és az Index cikke szerint saját kollégáira támadó dunakeszi rendőr az MTV székházának szeptember 18-i ostrománál maga ordította a tüntetőknek, hogy a rendőrök lábát üssék, mert ott védtelenek. A két hónapja börtönben lévő zsaru a TV2-nek nyilatkozott. Azért megható a rendőrökre támadó rendőr védekezésének néhány mozzanata:

„Belekeveredtem én is egy olyan szituációba, hogy ott álltam lefújtak gázsrpay-vel, kaptam gumibottal, azt sem tudtam, hogy mi van”.

Ez még mindig őszintébbnek tűnik, mint a korábbi, tömegpszichózisra való hivatkozás. Az exrendőr a  börtönben valószínű tovább kupálódik, a Zugügyvéd kíváncsi, hogy a másodfokú tárgyaláson mivel rukkol erő.

3 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://zugugyved.blog.hu/api/trackback/id/tr6718828

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: visit the next site 2018.03.30. 05:52:15

One stop plus coupons deferred billing - xeuhosk

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Opus Dei 2006.11.27. 11:58:26

Naja érdekes, hogy eddig még egy auto borogatot vagy molotov koktél dobálot sem kaptak el, de sörösüvegbe belerugot, cigizöt, vagy pedig hangosan beszélöt már igen:)

mondjuk az ostrom idején nem tudom mi volt a helyzet, de már várom hogy az a többezer fös rendörnek öltözött, csoportosan felfegyverkezve , a gyülekezési törvényt megszegve, békés bejelentett tüntetésen résztvevökre rátámadó csürhét letartoztassák és felelöségre vonják, ami érdekes hogy vezetö tisztségviselök arrol nyilatkoznak, hogy eme csürhe irányitásában személyesen is résztvettek, na de kérem akkor hol van itten a jogbiztonság?

okostojás 2006.11.27. 11:59:41

Azt hiszem erre nincs mentség. Talán a legroszebb amit tehet a nyilatkozás meg a magyarázkodás.

dingdong 2006.11.27. 12:38:50

A tomegnek is igazat adok meg a zsaruknak is :(...

süti beállítások módosítása