Sógorom, a zugügyvéd

...and justice for all.

Ön is tud egy érdekes esetet? Írja meg a zugügyvédnek!

Hirdetés

Utolsó kommentek

Linkblog

Friss topikok

Utazási ajánlatok

Zsidó ügyvédek konferenciája

2006. november 16. - zugügyvéd

A Zugügyvédhez érkezett egy érdekes hítradás, akit érdekel, jelentkezzen:

Megkezdődik a Zsidó Ügyvédek és Bírók Nemzetközi Szövetségének háromnapos budapesti konferenciája a Holokauszt Emlékközpontban (IX., Páva u. 39.). Résztvevők: Tom Lantos szenátor, az Egyesült Államok kongresszusának képviselője, Irwin Cotler korábbi kanadai igazságügyi miniszter, Tomi Lapid volt izraeli igazságügyi miniszter, Lomnici Zoltán, a Legfelsőbb Bíróság elnöke, Bánáti János, a Magyar Ügyvédi Kamara elnöke, Feldmájer Péter, a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége elnöke, valamint Kondorosi Ferenc, az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium államtitkára.
Info: Holokauszt Emlékközpont, 455-3333.

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zugugyved.blog.hu/api/trackback/id/tr1717889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Whisp 2006.11.17. 08:19:58

Én a Roma Ügyvédek és Bírók Nemzetközi Szövetségének konferenciájára szeretnék elmenni.

Egyébként mitől olyan érdekes ez a híradás? Attól, hogy a résztvevők 99%-ban zsidók lesznek? Szerintem efelől eddig sem volt kétségünk. Benne van a szövetség nevében.

Vagy hogy az ügyvédek és bírók között sok a zsidó? Végül is. Annak a galileainak az ügyében is relatíve gyorsak és hatékonyak voltak anno, kétségkívül alkalmasak a feladatra...

J53 2006.11.17. 11:33:06

Nekem nagyon jó tapasztalatom van egy roma ügyvéddel kapcsolatban. Persze ez nem közömbösíti a saját végtelen hülyeségem tényét, hogy hagytam magam "lehúzni" egy roma családtól "segítség" címén. Bővebben a jövő héten...

jogász 2006.11.18. 10:25:28

A konferencián elhangzottak érdekelnének. Egyébként nincs bennem előítélet, mindössze (Heideggerrel szólva) Vorverstendigung, azaz: "előzetes megértés".

J53 2006.11.24. 13:34:43

Sajnos semmi érdemleges nem történt az én "ügyemben", ezért nem írtam semmit ezen a héten. Mindenesetre annyit, hogy kölcsönt soha ne adjatok papír nélkül, aláírás és kölcsönös megegyezés nélkül. Különben úgy futhattok a saját pénzetek után, mint én most.. Jó hétvégét!
süti beállítások módosítása