Sógorom, a zugügyvéd

...and justice for all.

Ön is tud egy érdekes esetet? Írja meg a zugügyvédnek!

Hirdetés

Utolsó kommentek

Linkblog

Friss topikok

Utazási ajánlatok

Kezdődik a törvénykezési szünet

2014. július 16. - zugügyvéd

Nyár van a bíróságon. A Zugügyvéd mai tárgyalási élménye:  rászerveztek a tárgyalóteremre, erre a bírónő az előtérben a folyosón felült félig az asztalra, és a tárgyalóterem előtt megtartotta a tárgyalást. A peres felek az előtérben álltak, a Zugügyvéd meg várakozó kényszerhallgatóként nem akart hinni sem a szemének, sem a fülének.

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zugugyved.blog.hu/api/trackback/id/tr256514109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ROTFL Manó 2014.07.28. 14:35:14

Még mindig jobb, mint amikor a nőgyógyászati vizsgálóasztalon fekszel fent és nővérke a nyitott ajtóban beszélget valakivel, a folyósó népe meg fellát a torkodig.

Node félre a tréfával, itt most nem volt terem. Balhézhatsz azzal, aki a termeket osztotta, de ha nincs több terem, akkor nincs. Legfeljebb elnapolják ismét másfél hónappal a következő tárgyalást. Jó az neked?

A bírósági tárgyalások nyilvánosak még? Ha valaki nem kér zárt tárgyalást, tőlem akár a bíróság büféjében is lezavarhatják, a büfésnő pedig népi ülnök lesz, mintsem hogy várjak még másfél hónapot.

Ha mindkét félnek megfelel, akkor szerintem a helyzetre való tekintettel vállalható a dolog.

Egy hétköznapi tyúkperben nincs semmi extra. Állami, szolgálati titkot csak nem sértenek. Vagy az áldozatnak nem kell elmutogatnia, hogy hol, hogy és hányszor erőszakolta meg a terhelt.

Hasonlót mondott a téesz-elnök Végh Antal könyvében, hogy az elnök alsógatyában is elnök. Na, hát egy jó bírónő meg a folyósón is jó bírónő.

:-)

Sandor Akarki 2014.09.26. 02:00:27

Ez egy jó blog volt régen, kár, hogy megdöglött. RIP.

Antalbaba 2014.09.28. 10:27:47

Ja, ez volt 2,5 hónapja. Szünetre mentek, vagy nyugdíjba? Vagy a bloggazdán ment át az úthenger?

Tenger Ész 2014.11.21. 20:00:20

én is törlöm a könyvjelzőkből

Josef Lewis · https://progresivefunding.wordpress.com 2018.04.25. 10:21:47

Jó napot, Josef Lewis, egy magánhitelező, aki kölcsönöket ad az egyéneknek, a vállalatoknak és a kormányzati intézményeknek 2% -os alacsony kamatlábbal. Tudjuk, hogy vannak olyan családok, akik fizetés ellenében élnek, és mások, akik nem tudják ellátni pénzügyi kötelezettségeiket, és ezért vagyunk itt a pénzügyi helyreállításhoz.

Pénzügyi szolgáltatásaink széles skáláját kínáljuk: Üzleti tervezés, kereskedelmi és fejlesztési pénzügyek, ingatlanok és jelzálogkölcsönök, adósságkonszolidációs kölcsönök, üzleti kölcsönök, magánhitelek, otthoni refinanszírozás, szállodai hitelek, hallgatói hitelek stb. ha érdekelt a kölcsön és mentes csalások ..

E-mail: progresiveloan@yahoo.com
Szöveg / hívás: +1 (603) 786-7565 köszönetet mond

-==///.
süti beállítások módosítása