Sógorom, a zugügyvéd

...and justice for all.

Ön is tud egy érdekes esetet? Írja meg a zugügyvédnek!

Hirdetés

Utolsó kommentek

Linkblog

Friss topikok

Utazási ajánlatok

Kirúgott ügyvéd, lenyúlt társasház

2010. december 02. - zugügyvéd

Egy Társasház lenyúlásának számos jogi lehetősége van, főleg, ha egy körmönfont, kamarából kizárt ügyvéd műveli ezt közös képviselőként.

 

A közös képviselők gyöngye
 
Előre is elnézést kérünk a hosszú levélért, a helyzet bonyolultsága miatt azonban nem lehetett rövidebbre fogni. Tanácsért, útmutatásért fordulunk Önökhöz. Kérjük, amennyiben közlésre érdemesnek tartják e levelet, a küldő nevét és e-mail címét NE tegyék közzé.
 
Történetünk Budapest egy kies kerületében játszódik, ahol főhősünk, egy neves család ifjabbik sarja fejébe vette, hogy ő bizony megszerzi azt a házat, ahová lakóként beköltözött, többi tulajdonostársa bármely módon való ellehetetlenítésével. Kezdetben csupán felújította a megvásárolt pici lakást, majd váratlan húzással kisajátította a lakása alatt fekvő közös helyiséget, melyhez különböző ígérgető, zsaroló és fenyegetőző módszerekkel megszerezte a közgyűlés utólagos hozzájárulását is. Időközben szorgalmasan folytatta jogi tanulmányait is, melynek eredményeképpen pár éve a dr. címet is hozzácuppanthatta amúgy is tekintélyt parancsoló vezetéknevéhez. Ifjú jogászunk cseppet sem meglepő módon a polgári és különösképpen az ingatlanokkal kapcsolatos területekre szakosodott. Bizonyos egyéb büntetőügyekbe való belekeveredése folytán joggyakorlatot saját neve alatt egyelőre nem folytathat, ez azonban nem akadályozza meg abban, hogy hasonlóképpen ifjú és ambíciózus ügyvédtársát bevonva és vele együttműködésben teljes gőzzel hajtson céljai eléréséért.
 
Sajnos igen kevéssé mehetünk bele a részletekbe anélkül, hogy egy személyiségi jogi pert kockáztatnánk magunk ellen, legyen elég annyi, hogy ifjú jogászunk mostanra kitrükközte magának, hogy társasházunkban ő legyen a közös képviselő - fentebb már említett módszerei segítségével parányi többséget szerezve magának a közgyűléseken -, számunkra (ez alatt önmagamat és azon tulajdonostársaimat értem, akivel a tulajdoni hányadunk összege tizedesértékig megközelíti a Társasház összes tulajdoni hányadainak felét) elfogadhatatlan új Szervezeti és Működési Szabályzatot és Házirendet fogadtatott el a közgyűlés (elenyésző) többségével, így rákényszerítve azt a Társasház egészére, majd ezeket fegyverül használva minden lehetséges módon zaklatja és fenyegeti a kisebbséget alkotó tulajdonostársakat (azaz minket) jelenlegi célja elérése érdekében, mely az időközben általa és ügyvédtársa által elkészített, véleményünk szerint több helyen törvénysértő, és számunkra egyáltalán nem megfelelő Alapító Okirat 100%-os elfogadtatása. Nyomásgyakorlási (és nyilvánvaló oktató-nevelő) célzattal átéltünk már többszöri birtokvédelmi eljárást az Önkormányzattól (mindegyiket elutasították alaptalanként), rendőrségi feljelentéseket és -látogatásokat (hasonló végeredménnyel), valamint minden rendű és rangú (alaptalan) feljelentéseket a közműveknél és fenyegetőző, majd pénzbüntetésekkel szankcionáló tartalmú leveleket Őfelségétől, a Közös Képviselőtől. Értsd: így jár, aki szembe merészel szállni Bölcs Vezérünkkel. Természetesen mindezt a Társasház költségén, vagyis nem kis részben a saját pénzünkön.
 
Sorozatban vagyunk kénytelenek (tetemes költséggel, saját pénzből) pereket indítani a Társasház közgyűlési határozatai ellen, lassan egy tucatnál tartunk, miközben Őfelsége is szorgalmasan indítja a pereket ellenünk a Társasház nevében, (könyvelésileg sem alátámasztott) közös költség- és vízdíj-elmaradási indokokkal, valamint az általa kitalált rendkívüli kiadások ránk eső részének be nem fizetése okán, mindezt természetesen szintén a Társasház költségén.
 Hős Vezetőnk a Társasháztól áldásos tevékenysége fejében kapott havi honoráriuma fedezi a rá eső közös költséget, sőt még azon is túlmegy, tehát tulajdonképpen mi tartjuk el. Csekélyke tulajdonrészével bátran viselkedhet így, az ő kára pervesztés esetén is elenyésző a tulajdonostársakéhoz képest, hiszen mint társasházi tulajdonostársakat, az ellenünk, illetve védelmünkben indított perek perköltsége is minket illet, avagy éppen minket terhel. Magyarán, minket perel és mi fizetünk érte, vagy ha nyerünk, a perköltség ránk eső részét is mi fizetjük. Tehát mindenképpen a Társasház tulajdonostársait károsítja meg.
Már csak ezért a kis trükkért is megérte ennyit fáradoznia az egyetemen, hát nem?
Mint tulajdonosok, önállóan nem perelhetjük Bölcs Vezetőnket közös képviselőként elkövetett csínytevéseiért, azt csak a Társasház teheti meg egyszerű többségi szavazattal. És még egy adalék: nincs rendes elszámolás semmiről, amiről pedig dokumentáció van, azt rendre elzárja előlünk. Lehetetlenné teszi, hogy a dokumentumokba a minket megillető jog szerint ingyen betekintést nyerjünk, és azokról - akár pénzért is - másolatokat készítsünk. Ki tudja, miért.
 
A Társasház nagyságához képest indokolatlanul sok közgyűlést hív össze, távol a Társasháztól, lehetetlen időpontokban, tökéletesen semmibe véve mások munka- vagy éppen pihenőidejét. A közgyűléseken a határozathozatalok folyamata és tartalma szinte minden alkalommal törvénysértő, akár a Társasházi Törvény, akár a Ptk. tekintetében. A jegyzőkönyvek tartalma, melyekre később hivatkozni lehetne, sok esetben egyáltalán nem, vagy félrevezető, hiányos módon tükrözi a valóságban elhangzottakat, de ellenőrzésükre nincs módunk, mivel Császárunk a közgyűlések kezdetén azonnal magának vindikálja a levezető elnök, a jegyzőkönyv-vezető és sok esetben még az egyik hitelesítő szerepét is, így bizonyítani sem tudjuk, csak a mi szavunk áll Őfelsége – ismételten hangsúlyozzuk, parányi, erőszakkal összetartott - többsége ellen. A közgyűléseken harsányan üvölt és kiabál, senkit nem enged szóhoz jutni, mindenkit arrogánsan letorkol és gúnyosan sérteget. Amikor a szabálytalanságokra felhívjuk a figyelmét, lekezelő válasza mindig az, hogy forduljunk a bírósághoz – nyilvánvaló, hogy a muszájból indított perekkel csak az ő malmára hajtjuk a vizet, hiszen az ő pályáján vagyunk kénytelenek játszani, noha több esetben értünk már el részleges sikereket itt is, és a bírók is kivétel nélkül tudják, miről van szó. Ennek ellenére úgy érezzük, szélmalomharcot vívunk, hiszen közben telik az idő, és ha a bíróság több tárgyalás után hatályon kívül helyez is egy vagy több társasházi határozatot, Őcsászárságának semmibe nem kerül egy újabb közgyűlésen újabb határozatokat hozni, melyeket ismételten kénytelenek leszünk megtámadni, és ez így megy tovább, míg világ a világ, ad infinitum.
 
Lemondatni egyelőre nem tudjuk, több ízben is megpróbáltuk, és ezek során fényesen bebizonyította, hogy bármilyen szabályt és törvényt szemrebbenés nélkül megszeg, csak hogy megőrizhesse pozícióját. Jogászként, közös képviselőként és emberként egyaránt minősíthetetlen viselkedést tanúsít, és szégyelljük, hogy egyáltalán ismernünk kell Őméltóságát, de az ember sajnos csak ritka esetekben válogathatja meg a szomszédait.
 
Tehát tanácsot szeretnénk kérni Önöktől, hogyan lehetne gyorsan, törvényesen és véglegesen véget vetni ezen áldatlan állapotoknak? Úgy tudjuk, az ügyészségi felügyelet megszűnte óta a Társasházaknak semmiféle felügyeleti szerve nincs, tehát fogalmunk sincs, kihez fordulhatnánk ügyünkkel avonatkozásban, hogyan lehet a törvénysértő közös képviselői tevékenysége miatt a társasházzal kötött megbízási szerződést (ha van) megszüntetni, hogyan tudnánk az un. rendkívüli közös költségekkel kapcsolatos „nem létező” munkákkal kapcsolatosan elszámoltatni, hogyan érvényesíthetünk ellene és az általa megbízott ügyvéd ellen a jogellenes, esetlegesen műhibákkal  folytatott  tevékenységével kapcsolatos kártérítési igényt, ugyanis úgy tudjuk, hogy erre csak a társasház jogosult, mivel jogviszonyban vele vannak a nevezett személyek.
 
Segítségüket előre is köszönjük.
 

40 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zugugyved.blog.hu/api/trackback/id/tr832488820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kenderice 2010.12.02. 18:20:29

Én már régen összeverettem volna valakivel/valakikkel, mivel a törvényes, becsületes út nem működik.
Sajnos az ilyenek csak ebből értenek.

Veder1 2010.12.02. 18:22:01

ööö, csak az nem derült ki, hogy hogy van ezek után többsége a társasházban?

ggaborx 2010.12.02. 18:49:34

Csak azt nem értem, hogy miért kell ilyen modoroskodóan jópofáskodva gúnyolódni, hogy "Őfelsége" meg "Őcsászársága". Ettől reméled, hogy jobb szinben tűnsz fel bárki előtt?

Ezen kívül nem igazán értem, hogy konkrétan mi a problémád. Tudod a semmitmondó sorok között elveszett a lényeg.

Egyszerűbb lenne ha a továbbiakban a rideg tényeket tömören felsorolva, hangulatkeltő elemektől mentesen próbálnál segítséget kérni. Mert így csak az jött át, hogy te egy igen elkeseredett, felháborodott ember vagy, akinek segíteni kéne, mert fel van háborodva és ideges. Ehhez nem jogi segítség kell.

alternat 2010.12.02. 19:33:21

Szerintem inkább te mérgezed a társasház közösséget.
Költözz el és újra visszatér a béke a házba.

mrzigi 2010.12.02. 19:35:16

A probléma ismerős.
Nekünk a 10emeletesben is volt ilyen gond.
A családfő állítólag már volt elítélve más házban elkövetett csalás és sikkasztás miatt (közös képviselői mivoltában).
Érdekes, de náluk is volt jogi végzettségű a családban.
És hát úgy gondolták, hogy hazug ígéretekkel átveszik a jól nyilvántartott, panelprogramot megélt házunk vezetését az aktuális közös képviseleti cégtől.
Rápacsáltak ... újra, meg újra.

Az egyetlen amit lehet tenni, végigkopogtatni a házat, mindenkitől akitől lehet összeszedni meghatalmazást, rendkívüli közgyűlés összehívás kezdeményezést aláíratni, közgyűlésen elsőnek a kép és/vagy hang felvételét megszavazni, képviseleti profi céget hozni és váltani.

Majd az iratok át(nem)adását követően mehetnek a feljelentések sikkasztás és egyéb bűncselekmények miatt ...

Aki azt hiszi, hogy a közös képviselet egyszemélyes meló (meg egy család megoldja meg hasonlók ...), annak durván elmentek otthonról (szellemileg).

phaszfej 2010.12.02. 19:39:06

Lek ell önteni sósavval a pofáját egyik este, mikor senki sem látja. Másból úgysem tanul. Ne legyetek nyuszimuszi szolgák!

lalala67 2010.12.02. 19:46:37

alternat: szívesen cserélek veled bármikor! Egyébként mint említettem, nem egyedül "mérgezek" :) és milyen fura, hogy évtizedekig békében éltünk, csak az illető úriember megjelenése óta "mérgezünk"...

mószer aranka brigád 2010.12.02. 19:52:01

@alternat: te vagy a kamarából kizárt képviselők gyöngye? :)

50% felett úgy tudja megszerezni a képviseleti jogot, hogy vannak, akiknek édes mindegy, ki a közös képviselő, és vannak, akik mutyiban vannak vele. Simán összejöhet.
Megoldást nem tudok, de biztosan lesz olyan, aki segít.

egyszerüen 2010.12.02. 19:54:52

ilyen nálunk is volt

közgyülés volt ahol a 20 lakobol megjelent 6 darab. Megválasztották a közös képviselőt, majd bedobtak csekket rajta egy összeggel.

Gözöm se volt mi ez a csekk és ki a közösképviselő. ugyhogy ment a piff puff
természetesen végigjártuk a házat aláirásgyüjtés volt ahol 14 lako nem tudott semmiről

Kértem hogy adja papirba hogy ö a közös képviselő illetve hogy mi az az összeg miből tevődik össze

biroságra ment minket odacibált mert ugye puszira én nem fizetek senkinek se. Első tárgyaláson csak annyit kértem mutassa be a papirokat hogy ö a közös képviselő, hányan választották meg és hogy miből tevődik össze a közös költség

elnapolás volt, mi a papirokat benyujtottuk hogy velünk 15 ember nem tud semmiről
Ö nem készült azaz el lett napolva a tárgyalás

A köv tárgyaláson benyujtotta a papirokat hogy öt 12-en választották meg
Matekból hülye vagyok de nekem a szám nem jön ki
természetesen nem készült arra hogy miből tevődik össze a közös költség

ujabb elnapolás, de ezek nekem 1 nap szabiba kerültek. Arrol nem beszélve hogy az ö aláirásai között uj lakok voltak:DD Akik akkor még nem is laktak itt, természetesen visszadátumozva

A köv tárgyalásra megjött a levél amit én kedden vettem át hogy hétfőn van a tárgyalás (esküszöm nem tudtam hogy sirjak vagy nevessek)
Majd jött levél hogy a tárgyalási jegyzökönyvet átvehetem

Hagytam a francba az egészet. Persze 2-4 lako akik öt hozták rendesen lejárattak.
2 évig ment ez, majd kiderült iszonyatos összeg hiányzik a kaszábol. Persze hogy leváltották (föleg az volt a hangado aki idehozta a csalot, a másik azota lapit)
Papirokat nem lehet megszerezni

és ugye hiányba a társasház. Mondtam jelentsük fel, de nem volt foganatja, persze hogy nem mert akkor kiderültek volna a turpiságok,

Közbe kiderült hogy az önkorival és a birosággal is jo kapcsolatot ápol:D

Nevetséges az egész. Persze amikor kicsit megszorongattam anno mindjárt feljelentéssel fenyegetözött (erös volt a hátszele)

Már csak röhögök rajta, de akkor ....

Ja meg a bironő megbüntetett mert lehordtam öt is a sárga földig hogy összejátszik a csaloval. Teljesen nyilvánvaló volt. A panaszal amit tettem anno azzal kitörölhettem. Elutasitották.

egyszerüen 2010.12.02. 19:56:01

bocsánat ha hosszu voltam de velünk 14 ember nem tudott semmiről. :DD

Diktatúra Pécsett, új céget foglalt el a Fidesz! 2010.12.02. 20:03:02

Szarházi szemétség 20 milliárdért stadiont építeni, csak állami pénzből , önerő nélkül egy 0 pontos, garázda csapatnak.
De hát Orbánnak és a fidesznek nem ez az egyetlen pofátlan dolga.

Rengeteg elbocsájtás, bércsökkentés, ők meg herdálnak.

Orbán a jó édes anyád!

Diktatúra Pécsett, új céget foglalt el a Fidesz! 2010.12.02. 20:03:33

Szarházi szemétség 20 milliárdért stadiont építeni, csak állami pénzből , önerő nélkül egy 0 pontos, garázda csapatnak.
De hát Orbánnak és a fidesznek nem ez az egyetlen pofátlan dolga.

Rengeteg elbocsájtás, bércsökkentés, ők meg herdálnak.

Orbán a jó édes anyád!

chipanddale74 · http://www.autosvilag.com 2010.12.02. 20:05:53

Meg kell kérni néhány házméretű ukrán fiatalembert, hogy látogassa meg az urat. Biztosan olcsóbb, mint pereskedni.

Iustizmord 2010.12.02. 20:19:02

régi trükk:

2l-es üdítős üveg teteje levág, piros zománcfestékkel / CHROMOFÁGGAL 3/4-IG FELTÖLT, rézsút a befelé nyíló ajtónak támaszt, becsönget (elszalad)

éjjel pillanatragasztó- fogpiszkáló kombó a zárba.

de van olyan is hogy számadás helyességének megállapítása címen pert indítani, oszt hajrá. ott ő számol el. a költségvetést is mintha határozatlag fogadná el a társasház, ott is lehet perben kérni a pontos elszámolást. becsengettek 3-500e szakértői díjkat és könyvszakértő megaszondja a frankót.

és igen, sikkasztás, hűtlen kezelés ismeretlen tettes ellen, ultima ratioként.

c7603 2010.12.02. 20:31:45

úgy tudom csak az lehet kk aki a kk tanfolyamot elvégzi, vagy valami magasabb szintű ingatlanos főiskolát. érdemes lenne utánanézni, hátha már most is törvénytelenül kk az illető.

Iustizmord 2010.12.02. 21:50:17

@c7603: nem . jogászi végzettség OK. asszem.

zsoci 2010.12.02. 22:46:05

Ügyészéghez kell fordulni, és törvényességi felülvizsgálatot kell kérni a th. működésre.

lalala67 2010.12.02. 22:52:56

Az ügyészségi törvényességi felügyelet megszűnt, és helyette jelenleg nincs semmi, épp ez az egyik probléma. A másik pedig, hogy bármelyik tulajdonostárs lehet kk tanfolyam nélkül is, csak a társasházakon kívüli személyektől ill. ezirányú vállalkozásoktól követeli meg a törvény a szakképesítést, amit a tanfolyam ad.

bm613 · http://izland2009.blog.hu 2010.12.02. 22:59:52

@Iustizmord: Semmiféle végzettség nem kell hozzá, ha tulajdonostárs a házban. Én is így vagyok közös képviselő.

bm613 · http://izland2009.blog.hu 2010.12.02. 23:01:12

@lalala67: Lekéstem :-)
Viszont ez miért probléma??? Szerinted jobb volna minden házat "profi" kk felfogadására kötelezni?

szubjektiv 2010.12.02. 23:52:55

@egyszerüen:
A bíró összejátszott a közös képviselővel. Hogyne, így szokott ez lenni:DDD
Még a helyesírás alapvető szabályait sem sikerült magadévá tenni, de azt rögtön átlátod, hogy a bíró összejátszik a hülye közös képviselővel..
Istenem, micsoda szellemi mélység.

A lényeghez:
Nehéz ügy, ha a közös képviselő tényleg nem a társasház érdekét képviseli.Nem marad más, mint megtámadni a határozatokat bíróság előtt,ha rendre bukja a ház a pereket, akkor a tulajdonosok csak észbe kapnak, hogy jó lenne váltani.
Az alapító okirattal kapcsolatos gondot nem értem, ha nem tetszik, nem írod alá és kész. Bár nem tudom elképzelni mi lehet benne, ami annyira gáz. Egyébként is csak a lényeget nem írtad le. Nekem kicsit olybá tűnik, hogy lehet, hogy nem is a képviselővel van probléma. De az is lehet, hogy igen.

Péter az állat 2010.12.03. 00:11:03

A pokrócozásra gondoltatok már? :-)

Közbiztonság Szilárd? 2010.12.03. 01:55:22

@szubjektiv:
"a helyesírás alapvető szabályait sem sikerült magadévá tenni"

Ahogy neked sem.

lalala67 2010.12.03. 06:43:41

@szubjektiv: Az igazságot írtam le, de bizonyos részleteket homályban kellett, hogy hagyjak, a beazonosíthatatlanság érdekében. "Hiszi - nem hiszi" alapon megy a dolog, nem lehetek ennél konkrétabb, elnézést.
@bm613: Szó sincs róla. Általában véve nem lenne butaság, ha egy kk értene is ahhoz, amit csinál, itt az a gond, hogy ért hozzá, csak mindent a maga érdekében tesz, teljesen gátlástalanul. Az adott esetben bőségesen megelégednék egy becsületes, jószándékú és korrekt emberrel is. Ez túl nagy elvárás?

Én is akarok kommentelni 2010.12.03. 07:13:55

Úgy érzem a Társasházi Tv-re is ráférne egy kis renoválás, pl. minimum szankciókkal telerakni a mulasztások esetén.. Én pont ma délelőtt fogok menni a rendőrségre iratismertetésre, mert a mi közös képviselőnket(még mindig az!!) jelentettem fel gyanús dolgok, és egy kis kutakodás után szerzett egy halovány bizonyíték alapján hanyag kezelés miatt.
Amit találtak:
- sikkasztás
- okirat hamisítás
- hanyag és hűtlen kezelés
Súlyosbítva olyanokkal mint üzletszerűen, folytatólagosan és hasonló szakszavak amikkel nem teljesen vagyok tisztában, összesen 48 rendbeli eset.

Leváltani nem lehet, mert a társasházban 2 verőlegénnyel végigjárta a lakásokat és megfenyegette a lakókat, aki ellenállt majdnem megölték (rendőrség bizonyítékok hiányában lezárta a súlyos testi sértéses nyomozást, mert ha ketten vernek egy valakit, hiába tudja őket azonosítani, ha ők azt mondják, hogy nem ők voltak, akkor tényleg nem).

Csak hogy könnyű legyen az élete a KK-nak az APEHnél is fel lett jelentve 5 évre visszamenőleg végignézték az adóbevallásait és az se stimmelt (nem vallotta be a képviseleti díjat), illetve az Államkincstár is vizsgálatot indított, mert THGY és GYED alatt is felvette a pénzt, amit nem tehetett volna. Nem lesz jobb a társasháznak, de összesen az APEH és a MÁK közel 6,5 millát szedett illetve szed be tőle, így még ha 10 évig KK lesz a házban se jön ki nullára. Ennyit lehet tenni: kis nyomásgyakorlás, hogy jobb ha más ház után néz.

zsírzselé 2010.12.03. 07:24:11

le kell váltani. Kell egy olyan kgy ahol ti vagytok többségben. ezt nem lehet megkerülni.
Akkor nem kell társasház kezelői végzettség, ha nem kap pénzt-nem üzletszerű-a bentlakó tulaj, vagy ha intéző bizottság van, de az legalább 3 fő.

Terézágyú 2010.12.03. 08:17:30

Hadd tippeljek: a levélben szereplő társasház teljes neve: Magyarország.

p.a.r.t.i.z.a.n 2010.12.03. 08:29:05

(mikor otthon van) Szarjál bele egy papírzacskóba. Papírzacskó ajtó elé letesz, zacskó meggyújt, becsöngetsz. Írtak ilyeneket fentebb, de számtalan ilyen van hogy megkeserítsd az életét.

t0thl 2010.12.03. 08:40:50

Verjétek agyon. Lassan az összes fönt csücsülő tolvaj szemétládát agyon kellene csapni.

Shinigami Daiko 2010.12.03. 08:43:47

@Vödör: éppen ezért illatozik ez a cikk egy picit.

Ugyandehogy (törölt) 2010.12.03. 08:52:54

ha mindenki ellene van, akkor ki szavazza meg a határozatokat...? nem értem.

lalala67 2010.12.03. 09:31:09

NINCS mindenki ellene. Van egy egészen pici többsége, melyet mutyi és félelem által tart fenn. Saját tulajdonrésze elég kicsi. Benne van a cikkben.

TGabi 2010.12.03. 10:20:44

Cseppet sem meglepő a sztori. Nálunk az előző közös képviselő egy 60 év körüli, arrogáns,agresszív mammut volt, aki egyszerre akarta úgy pattogtatni a lakókat, mintha politikus, közterület-felügyelő meg oligarcha lenne:)))

A zsét persze ő is nyúlta rendesen-mondjuk, ennek leplezésére állandóan különféle látszattevékenységekbe menekült.

A kedvencem az volt, amikor ellenem akart a tata inkvizíciós hadjáratot indítani olyan abszurd ürügyekkel, amiből humoristák jelenetek sokaságát írhatnák meg.

A tatát persze cseppet nem zavarta, hogy a vádaskodásának a valósághoz semmi köze.

Szerencsére volt a házban esze a fiataloknak.

Az egyik srác-hasonló tapasztalatokat gyűjtött a fasziról- felkeresett és körüljárt mindenkit. (Kivéve azt a nyanyát, aki 1. boszorka, 2. ő hozta emberünket annak idején a házba.)

Végül összefogtunk és leváltottuk, ami a közös képviselő és az őt a házhoz hozó nő arrogáns fenyegetőzésének fényében igazi sikersztori-úgyhogy akinek ilyen bajai vannak, üzenem, hogy fel a fejjel és ne hagyják magukat!

Csak egy szösszenet a fazon működéséből. A romos bejárati lépcsőt közel 500 ezer(!!!) forintból akarta megjavíttatni.

Srácok a házból-pechére, volt, aki az építőiparban dolgozott és értett hozzá-kiszámolták, hogy a munka ára 30 ezres anyagköltség. Úgyhogy nem is gatyáztak sokat, megvették ők az anyagokat és társadalmi munkában összedobták.

Meg sorozatosan ilyenek. Úgyhogy a figura rövid úton repült. Igaz, a neje és az őt a házhoz hozó nő jelenetet rendezett, agonizált, hisztizett, fenyegetőzött.

Slusszpoén: a házban a keverőgép főboszorka az egyik ilyen jelenést azért volt kénytelen lemondani, mert aznap elment a hangja:)))

egyszerüen 2010.12.03. 17:50:10

@szubjektiv:

nem tudtam hogy a doktori diplomámat kell irnom:DD bár semmi közöm ilyenhez, csak egy mezei melos vagyok, elég ha a nevemet leirom

Én nem találgatok, hanem leirtam a tényeket. Összejátszott bizony. Kicsi város a mienk, hamar össze lehet szedni az informáciokat.
Röviden irtam, ezért kusza, de igy is hosszu lett, meg szerintem a lényeg ott van.
Nem most volt, meg már ott se lakom, ár alatt menekültem

Iustizmord 2010.12.03. 21:42:42

@bm613: valóban, ez a kivétel.

fogsunder · http://fogsunder.blog.hu 2010.12.07. 17:11:49

@szubjektiv: "szubjektiv 2010.12.02. 23:52:55
@egyszerüen:
A bíró összejátszott a közös képviselővel. Hogyne, így szokott ez lenni:DDD
Még a helyesírás alapvető szabályait sem sikerült magadévá tenni, de azt rögtön átlátod, hogy a bíró összejátszik a hülye közös képviselővel..
Istenem, micsoda szellemi mélység."

mert a te szellemed aztán magasan szárnyal. vigyázz, ikarosz; jön a nap! puff...

úgyhogy lehet fals összeesküvés-elméletekkel vádolni a szerinted lenézhető, és nyilván buta tömegeket, de vak vagy, ha azt hiszed, hogy nem történik meg olyan, hogy egy bírót befolyásol egy nem is könnyen bizonyítható ügyesetben az ismerősi köre.
süti beállítások módosítása