Sógorom, a zugügyvéd

...and justice for all.

Ön is tud egy érdekes esetet? Írja meg a zugügyvédnek!

Hirdetés

Utolsó kommentek

Linkblog

Friss topikok

Utazási ajánlatok

Sumákoló ügyvéd

2007. április 25. - zugügyvéd
Címkék: ügyvéd
"Aki ilyen etikátlanul viselkedik, az nekem ne beszéljen a tévében az igazságról!" - háborgott az Indexnek Farkas Márton igazságügyi orvos szakértő. A szegedi férfi amiatt jött ki a sodrából, hogy nemrég a Tévé ügyvédje című közérdekű műsorban ismét meghívott nyilatkozóként láthatta Erdős György ügyvédet, akivel hat éve hadakozik a pénzéért. A Zugügyvéd tapasztalata szerint inkább az ügyvédeknek felejtenek el fizetni az ügyfelek, a kolléga biztos innen leste el a módszert.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zugugyved.blog.hu/api/trackback/id/tr8363444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

molaris 2007.04.25. 18:56:43

Vissza az agarakkal!Nem tudjátok ki az aki szólt.Marci Bátyám nélkül a mai magyar nőgyógyászat még mindig gyermekcipőt taposna.Szarrá-bár ez akkor is balkáni színvonal lenne.Persze a médiagenyók Czeizel majdnemszakorvost dicsőítik,de a szakma tudja mit is adott ennek az országnak Farkas M.docens.Jogilag lehet piszkutálni,de szakmaiságát nem hinném,hogy lenne a honban nőgyógyász aki meg merné kérdőjelezni.Legfeljebb a többszörösen elmarasztalt "szépségsebész",az örökös tansegéd Fiacskája./Ezt nem tudtam kihagyni,ismerve mind a két"doktort"./
A jogi dolgok nem igazán érdekelnek,de az a tudás amit ez az ember birtokol,és az a munkásság ami mögötte van ,minden tiszteletet megérdemel.
Meg kell jegyeznem,ez nem elfogulatlan vélemény,de alapos;-jómagam sem nőgyógyász,sem orvos nem vagyok.

2007.04.26. 15:41:09

olvass figyelmesebben, mert sztem ezt nem a doktor, hanem az ügyvéd ellen irányuló "támadásként" lehetne maximum felfogni.

molaris 2007.04.26. 19:35:46

So-so,de azért ez nem egyértelműen jön át.Mintha pendülne a szavahihetőség kérdése is.Mondjuk a személyes ismeretség és hála elfogulttá tesz,de ......-a tény az tény marad.
süti beállítások módosítása