Sógorom, a zugügyvéd

...and justice for all.

Ön is tud egy érdekes esetet? Írja meg a zugügyvédnek!

Hirdetés

Utolsó kommentek

Linkblog

Friss topikok

Utazási ajánlatok

Üdüljön magánbörtönben

2007. január 30. - zugügyvéd
Címkék: börtön

 

 

A Népszabadság cikke szerint még az idén átadják PPP-konstrukcióban épülő tiszalöki, majd jövőre a szombathelyi börtönt. A teljes körű jogi szabályozás a cikk szerint igencsak hiányos. A Zugügyvédnek a magánbörtönről önkéntelenül a kokainkirály, Pablo Escobar saját maga által épített luxusbörtöne jut eszébe, amelybe a kolumbiai kormánnyal kötött alku eredményeként bevonult. A börtön igen biztonságosra sikeredett: egyszer az ellenérdekű kartell F-16-os vadászgépekkel próbálta lebombázni Pablóval együtt, Escobar légvédelme azonban még időben leszedte a vadászgépeket a dzsungel felett.

A rossz nyelvek szerint a börtön építésére kiírt pályázatnak feltétele volt a magyarországi börtönépítési tapasztalat. Az utóbbi száz évben épített börtönök számát figyelembe véve  nem túl sok cég szerezhetett ilyen tapasztalatot.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zugugyved.blog.hu/api/trackback/id/tr6232191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Almaspite 2007.01.31. 15:48:29

Jajj, de hule vagyok, nem ide, hanem az elozo cikkhez... Valaki torolje mar ki ezt a két kommentet...

gromit 2007.02.13. 22:30:27

amerikaban ez kurva nagy business. ezert kell minden piszlicsare cuccert bortonbe ulni. a bortonok nagy resze magantulajdon, a tulajdonosok meg ott lobbiznak a torvenyhozasban, hogy nehogy enyhuljenek a torvenyek. igy duborog az amerikai gazdasag :)
süti beállítások módosítása