Sógorom, a zugügyvéd

...and justice for all.

Ön is tud egy érdekes esetet? Írja meg a zugügyvédnek!

Hirdetés

Utolsó kommentek

Linkblog

Friss topikok

Utazási ajánlatok

Keresztbe tanúskodó rendőrök

2007. január 08. - zugügyvéd
"Nekünk nagy szerencsénk volt, de akinek nincsen tanúja, azzal mi lesz?" - kommentálták az Indexnek a határozatot a Kruchina testvérek, akik szerint nem csak őket gyanúsították meg ártatlanul a zavargások miatt. Remélik, hogy pusztán a rendőrök vallomása alapján ezek után senkit nem ítélnek el. Kíváncsiak volnának arra is, hogy ezek a rendőrök vajon még hány hasonló ügyben tanúskodnak? Az ügyhöz kapcsolódik, hogy a Népszava cikke szerint falaznak egymásnak a rendőrök az ügyészségi nyomozás során. A Zugügyvéd is kiváncsi, mikor érkezik el végre az az idő, amikor a rendőrök vallomásait nem fogadja el automatikusan a bíróság.

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zugugyved.blog.hu/api/trackback/id/tr1126983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

totya4 2007.01.08. 17:18:19

Na mi van rendőrdiktatúra lett itt vagy mi? :) Hol vannak a hozzászólások?

Elkezdem akkor én, mint nem ügyvéd.
TV felvételek tanusítják, hogy a barikád másik oldalán állók, az államot képviselő rendfenntartása szolgáló alkalmazottak bűnöző módjára viselkedtek. Tarthatatlan állapot hogy mind a mai napig nem ítélték el ezeket az "embereket". Az állam pénzéből, azaz közpénzből lettek ezek az emberek kitanítva, és bért is ebből kapnak. Tehát mi tartjuk el őket, mi adunk ételt a pofájukba, a mi adónkból kapják a fizetést. Kötve hiszem hogy azért tartjuk ezeket az "embereket" hogy vadállatok módjára hatáskörüket jócskán túllépve verjenek már megbilincselt adóifzető állampolgárokat. Minimális büntetést amit el tudok képzelni az az életfogytiglani börtön, mert egy ilyen leszerepelt közalkalmazott semmire nem lesz már jó. Mert ha csak kirúgják mit csinál? Nem ért semmihez, maximum valami örző védő céghez mehet, de mit csinálhat egy olyan ember egy zárt szobában valakivel tanuk nélkül, aki kamerák előtt ország-világ szeme láttára ok nélkül vert agyon megbilincselt embereket?

Az csak rizsa, hogy nem lehet tudni kik voltak a bűnöző rendőrök, hiszen a cikkben is szerepel példaként hogy felmetettek két fiatalembert akiket ok nélkül vertek meg szadista módon, 10 rendőr tanusította hogy jogosan teperték le őket, ők pl miért nincsenek börtönben miután kiderült hogy hamisan tanuskodtak?
Mivel egyik sem vallja be ki volt a bűnös, miért nem csukták le az összeset aki részt vett ezekben az akciókban? Ha azoktól az emberektől akiktől legfőbb tisztességet elvárunk azt nem kapjuk meg, akkor fel is út le is út, a nem tanuskodás éppoly bűncselekmény, mint maga az ok nélküli szadista verés.

Hozzászólhatna más is, nem kell félni :)

doki 2007.01.08. 20:52:03

Én már mindent leirtam az üggyel kapcsolatosan, amit lehetett.
Egy banánültetvény nélküli banánköztársaság igy működik. Mit kell ezen meglepődni!Ki kell vándorolni. Én spec. maradok, mert egy -két banánpálmát azért találtam magamnak.

Terlis 2007.01.09. 01:35:10

Ehhez annyit tennék hozzá jogászdiákként, hogy vagy megkapom majd én is a banánpálmámat, vagy minden jót! :)

vhjoli 2007.01.13. 17:12:28

Az év kérdése:
Ha valaki sötétkék ruhában van, az rendőr?? Az uton sétálókat bármire utasíthatja?!! Esetleg megverheti?
(A sötétkék ruhás nem felelős semmiért, ő anonim, főnöke pedig nincsen, vagy..)
süti beállítások módosítása