Sógorom, a zugügyvéd

...and justice for all.

Ön is tud egy érdekes esetet? Írja meg a zugügyvédnek!

Hirdetés

Utolsó kommentek

Linkblog

Friss topikok

Utazási ajánlatok

Coffi és a 40 liter

2007. november 20. - zugügyvéd
Címkék: börtön
A Zugügyvéd javítás és komment nélkül teszi közzé a benzincsempész Coffi segélykérő levelét.

szia coffi vagyok

szia latom eleg sok adat van itt nalad segitsegeded szeretnem kerni,olyan problemam volna hogy az egyik hataratkelohelyen masodlagos vizsgalatra utasitottak,de en elhajtottam mivel több volt az uzemanyag az automban a kelletenel 70 lehetett volna nekem 110 liter volt(van egy cegem es mar vettek el autot tolem de nem en voltam vele es az allam nem adta vissza csodbe mentem) elhajtottam es a vamos holgy azt allitja a keze az elso szelvedombe utodott,voltunk birosagon mert ö feljelentett es en kaptam börötn buntetest ,szeretneeeelek kerni mivel en nem vagyok jaratos az ottani dolgokban azt szeretnem kerdezni ki birom en a bortont?
szerinted egy hataratkelo helyen van terfigyelo kamera amikor valamilyen esemeny tortenik azt szerinted elkell tenni? szertenem ha nem gond valaszolnal vagy a forumodban vagy az emailomra …….@hotmail.com
elore is nagyon koszonom ha tudsz kerlek segits
tisztelettel coffi


7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zugugyved.blog.hu/api/trackback/id/tr50235428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jacques Ucca (törölt) 2007.11.20. 12:34:19

szerintem kibirja, a sitten is megy csempészés nagyban, de ott a benga nemigazán kelendő.. :-)

indexipo 2007.11.20. 13:09:02

Hm. Mostmár a Zugügyvéd is csak a szánalmast teszi ki? Biztos érkeznek említésre méltó levelek is bazzeg.

Kirándulás · http://www.adventures.hu 2007.11.20. 13:24:07

Szerintem kamu a levél, ha nincs semmi, akkor benyomnak egy kamut. Abszolut nem életszerű a leírás. Hogy az ilyet miért teszi ki az Index a főoldalára, nem értem, Lejáratja magát teljesen, egyrészt mert kamu, másrészt mert ha nem az, akkor is, kit érdekel...?

dr.justice 2007.11.20. 22:51:13

A Zugügyvéd nem olvassa az Indexet ?
Annyi érdekes dolog történik a világban :) Ezek legalább olyan izgalmasak, mint coffi felemelő története.


Nagyapjától szült gyereket a 12 éves kislány.

Három 8 és 9 éves fiút tartóztattak le hétfőn Georgia állam egyik kisvárosában, mert elraboltak és megerőszakoltak egy 11 éves kislányt.

Az idős lelkész a megváltás ígéretével abuzálta hölgyhíveit, és az is kiderült róla, hogy 35 éve felcsinálta fivére feleségét.


13 éves kamaszlányokról derült ki hétfőn a kiskunhalasi kórházban, hogy mindketten állapotosak. Az ügyeket a rendőrök egyelőre külön-külön kezelik, pedig gyanús, hogy mindkét lány kiskunmajsai, mindketten 13 évesek, egy napon kerültek be a kórházba, és mindkettőnél 8 hetes terhességet állapítottak meg az orvosok, jelenti a Független Hírügynökség.

Nem vonult be a börtönbe kedden délután 4 óráig a Mortimer néven ismert fiatalember, akit szeptember 26-án emberölés kísérletéért 3 év 10 hónapra ítélt a Fővárosi Ítélőtábla. Mortimert végül kedd este saját lakásából vitték a rendőrök a börtönbe.

dr.justice 2007.11.20. 22:56:52

"mivel en nem vagyok jaratos az ottani dolgokban azt szeretnem kerdezni ki birom en a bortont?"

Hogy érdemben is válaszoljak. A Vaklárma című vicces filmben hangzott el : azt mondják meg lehet szokni a börtönt.......ha szereted a seggbedugást.

TheElf · https://www.kalandmester.com/ 2007.11.21. 00:14:18

dr.justice: Igen érdekes kérdés, hogy a 8 és 9 éves gyerekek nagykorúként lesznek-e kezelve. Beszéltem pár olyan emberrel aki ismeri a kinti viszonyokat, azt mondják, a felnőttként kiszabott büntetésre 13 év alatt nincs lehetőség, de ugye az ilyen korban elkövetett bűncselekmény miatti priuszt egy idő után lezárják / törlik, ergo nem működne a szexuális bűncselekményekért elítéltek esetében kötelező regisztráció, bejelentési kötelezettségek.
süti beállítások módosítása