Sógorom, a zugügyvéd

...and justice for all.

Ön is tud egy érdekes esetet? Írja meg a zugügyvédnek!

Hirdetés

Utolsó kommentek

Linkblog

Friss topikok

Utazási ajánlatok

Lezárult a Simon ügy

2007. február 01. - zugügyvéd
Az MTI híradása szerint Simon Tibor, a volt ferencvárosi labdarúgó halálos bántalmazása miatt egyetlen vádlottnak kell börtönbe vonulnia a Fõvárosi Ítélõtábla kihirdetett jogerõs döntése nyomán. Az öt évvel ezelõtti eset miatt korábban már az elsõrendû vádlott 3 és fél évet, három társa pedig több mint egy évet töltött elõzetes letartóztatásban.A nagy port felkavaró ügy úgy tűnik jogerősen lezárult. Az eljáráa állatorvosi lova a magyar igazságszolgáltatásnak, a külső szemlélőnek esélye sincs, hogy megértse, mi is történt valójában. 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zugugyved.blog.hu/api/trackback/id/tr1932832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

partizan 2007.02.02. 21:44:55

Szerintem tegnap megint locsolták a pezsgőt a Cafe Alleur-ben: de most nem Simon Tibor, hanem az I-IV.r. vádlottak örömükben, hogy ennyivel megúszták..
Nyilvánt nem volt az eljárás tárgya és csak általános megjegyzésnek szánom: a szórakozóhelyi biztonsági őrök - tisztelet a kivételnek - állandó bizonyítási kényszertől túlfűtve alig várják, hogy valakit minimálisat hibázzon, aztán rábízzák a véletlenre, hogy jól tartja-e esés közben a fejét..Utólag meg jöhet a hivatkozás, hogy: szerencsétlen esés volt,miért nem vitték judo-zni kiskorában a szülei, ők a hibásak, vagy: sajnálom, hogy belekeveredtem, nagyon megbántam, amit tettem, de végül erkölcsi értelemben nem is vagyok ám gyilkos...
süti beállítások módosítása