Sógorom, a zugügyvéd

...and justice for all.

Ön is tud egy érdekes esetet? Írja meg a zugügyvédnek!

Hirdetés

Utolsó kommentek

Linkblog

Friss topikok

Utazási ajánlatok

Meghímvesszőzött hát

2007. január 23. - zugügyvéd

A Zugügyvéd egy érdekes szavatossági problémával kapcsolatos jogi hírt talált az MTI-n:

Focicsapat-embléma helyett hímvesszőt tetovált vendége hátára bosszúból és viccből Argentínában egy tetováló mester.

A tizenéves legény a Boca Juniors futball klub jelvényét kérte - balszerencséjére. A tetováló ugyanis egy rivális focicsapatnak, a River Plate nevűnek drukkol.

Bár a mester megtehette volna, hogy ennek a csapatnak a logóját örökíti meg az ifjú hátán a Boca Juniors helyett, inkább a hímvessző motívumot választotta - és persze rendesen meg is fizettette a gyerekkel.


"Nem láthattam, hogy mit tetovál rám, mert nem volt tükör a szalonjában. Csak azután szembesültem a pénisszel, hogy otthon büszkén megmutattam a szüleimnek..." - mondta az ifjú a helyi sajtónak.

A tetováló ellen pert indított.


9 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zugugyved.blog.hu/api/trackback/id/tr1330358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

limbekcs 2007.01.23. 11:51:19

Hát ezt már Hrabal mester is megjárta zsenge gyerek korában, mikor a Lojzi homokkotró a megrendelt és kifizetett vitorlás helyett sellőt tetovált a kölök mellére a Híd kocsmában.

Az ügyben nem indult per. (Reméljük, hogy a Szent Antaltól az ügylet finanszíroására "kölcsönvett" 5 korona is visszakerült rendben... :)

Pióca 2007.01.23. 22:44:15

Láttam olyan tetoválást, ami az eredetileg szándékozott "Memento mori!" (furcsa ízlés, elismerem) helyett "Momentó, móre" szövegre sikeredett.

Napiframe · http://napiframe.blogspot.com 2007.01.24. 00:26:22

"nem volt tükör a szalonjában."

Micsoda purdé egy hely. Tanulság, hogy tetoválni vagy a Tükörteremben, vagy pedig a fürdőszobában kell.

Terlis 2007.01.24. 01:55:36

Nem tudom, a memento mori találó. Úgy lehet igazán élni, ha tudod, meg fogsz halni. Én is mindig betegen jövök rá, milyen jó volt egészségesnek lenni :P

SzigMa 2007.01.24. 11:07:28

A bulvártévékben itthonra is beszivárgott egy riport egy angol csajról, aki Beckham nevét akarta a hátára tetoválni, és kifogta Anglia egyetlen tetoválóját, aki nem tudta, hogyan kell leírni, ezért most öles betűkkel virít a hátán, hogy Bekham. Azóta mindenki őt gúnyolja és még a házát is telefestették ezzel. Megjegyzem, pont annyira volt jó csaj, mint akin egy ilyen tetoválás már nem ront.

anton.neutron 2007.01.24. 20:17:21

hehe, a wiki szerint david is érintett

"Beckham has nine tattoos on his body, one of which is the name of his wife Victoria but it is written in Hindi rather than English because Beckham thought it would be "tacky" to have it written in English. The tattoo is misspelled, however, so the tattoo actually reads "Vhictoria" rather than "Victoria""

sóskatáska 2007.01.25. 06:44:22

egy katonatársamon volt a következő felirat olvasható:
NESIRASD ANÁM CSAVARGŐ FIJAD
és felette egy akasztófa. zöldre röhögtük magunkat rajta

ámbátor 2007.02.01. 12:12:13

Ízlésekről nem érdemes vitatkozni, de én szívem szerint mindenkinek aki tetováltatja magát a homlokára tetováltatnék egy nagy hímvesszőt.

Miheztartás végett.

Sol 2007.02.02. 16:40:16

sóskatáska, végre tudtam egy jóizűt vigyorogni:d
süti beállítások módosítása