Sógorom, a zugügyvéd

...and justice for all.

Ön is tud egy érdekes esetet? Írja meg a zugügyvédnek!

Hirdetés

Utolsó kommentek

Linkblog

Friss topikok

Utazási ajánlatok

Vicces rabok

2006. október 10. - zugügyvéd
A Zugügyvéd kiszúrt egy színes MTI hírt néhány tréfás kedvű elitéltről. Nálunk milyenek lehetnek vajon a börtöntréfák? 

Szennyvízözönnel lepték meg a seriffet irodájában egy amerikai börtön elítéltjei.  A rabok összehasították ágybetéteiket, és éjszaka eldugaszolták velük a vécék lefolyóit, aminek reggel a seriff és helyettesei itták meg a levét. Első menetben. Hogy milyen büntetést kapnak a rabok, még nem tudni.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zugugyved.blog.hu/api/trackback/id/tr4815888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

regina 2006.10.19. 21:31:11

Érdekes eset:
A rendőrség takarítását velünk, előzetesekkel végeztették. Saját civil ruhánkban dolgoztunk, rajtam normális utcai ruha volt és én mostam fel a bejárati részt. Kívül a küszöböt is megtisztítottam, majd bent letettem a "szerszámokat". Egy ronggyal kimentem, hogy letöröljem az üveget. Közben történt a váltás. Az új ügyeletes nem akart beengedni :) Azt mondta: nincs még félfogadás. Még én törtem magam, hogy bemehessek :)) Majdnem kiszabadultam :)
süti beállítások módosítása