Sógorom, a zugügyvéd

...and justice for all.

Ön is tud egy érdekes esetet? Írja meg a zugügyvédnek!

Hirdetés

Utolsó kommentek

Linkblog

Friss topikok

Utazási ajánlatok

Reszketés a bíróságon: Itt a Zugügyvéd

2006. július 26. - zugügyvéd
Drága Olvasó,

Ezennel – pakk! – már el is indult a Sógorom, a zugügyvéd, az a hely az interneten, ahová Ön végre megírhatja abszurd/vicces/tanulságos/riasztó élményeit a jog világából! Leplezzük le, hogy mi bújik meg valójában a műszálas talár mögött. Csicskáztatja a hivatal? Az ügyvéd csak az előleget vette fel, a telefont azóta sem? Ásítozik a bíró a tárgyaláson, majd leteremti, ha kérdezni mer? Elhajtják a rendőrök, ha feljelentést akar tenni, hogy széthordta a szomszéd a tanyáját? Írja meg, milyenek az első napok az előzetesben, ártatlanul! Keressük a legbizarrabb ítéletindokolást. A legelképesztőbb vádiratot. A legvadabb kihallgatási jegyzőkönyvet. Várjuk a legmulatságosabb érvekkel próbálkozó ügyvédi magyarázkodást! Mi nem vagyunk a bitek Juszt Lászlói. A Zugügyvéd nem oldja meg az ügyét, de ha arra érdemesnek találja, - természetesen személyes adatok nélkül - közzéteszi.

Mi jobban csodáljuk a független igazságszolgáltatást, mint Baja Ferenc a háromlábú dobóatlétát, de a csodálat nem akadályoz meg bennünket, hogy adott esetben észrevegyük a bírói talár alól kivillanó péniszpumpát. Szóval ha dagályosak akarnánk lenni, beszélhetnénk a fontos hatalmi ágról, amely eleven kritika nélkül elfonnyad, meg a Jog és Hatalom ecetbe mártott embereiről, akik általában elutasítják, hogy a pórnép véleményt mondjon róluk. De nem tesszük.

Ehelyett annyit mondunk: ha ők annyiszor szívathatnak/alázhatnak/várakoztathatnak minket a Jog alulvilágított Útvesztőiben, akkor mi legalább hadd szórakozzunk néha rajtuk. Ja, és hadd csettintsünk egy talár alól felsejlő pompás mellizom vagy megindító vádlivonal láttán.

A Zugügyvéd rendszeresen felidéz egy-egy emlékezetes esetet félhomályos, de annál szórakoztatóbb karrierjéből, de ennek a helynek a savát-borsát azért az adja meg, ha Ön is megosztja velünk a legfrissebb élményit vagy a nagy klasszikusokat. Legyen ön áldozat, bűnöző, ügyvéd, bíró, ügyész, hivatalnok vagy ügyfél, ne kíméljen bennünket,  a zugügyvéd emailcímére várjuk történeteit!

1 komment · 5 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://zugugyved.blog.hu/api/trackback/id/tr5911772

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: visit the following web page 2018.04.04. 16:01:06

Online genealogiai könyvek I. - Genealógia, Családfakutatás

Trackback: Heelspalace 2018.04.01. 00:50:40

trezix reviews - Percocet ip204ms

Trackback: miu Miu Heels 2018.03.19. 18:08:22

Tarantino nyomában - 16. - Filmvilág blog

Trackback: Gianmarco Lorenzi Heels 2018.02.19. 14:35:38

Torch theme for curve 8320 - Does mobic have steroids in it

Trackback: goldprice.com 2017.10.05. 20:57:33

Baptism certificate template adult - naipajr

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csanna 2006.09.01. 16:33:42

Kedves Zugügyvéd!!
Gondolom, hogy félhomályos és szórakoztató karriered alatt rájöttél, hogy mindennek - így a jog világában is - a mozgató rúgója a pénz. Ha tele vagy pénzzel nem csicskáztatnak, nem várakoztatnak, csak akkor húzzák az időt, ha az érdeked úgy kívánja!!!! Ilyenkor az ítélet indokolási részében szendén hivatkoznak az időmúlásra. Büntető ügyekben olyan ítéletek születnek, amelyek felérnek egy erkölcsi bizonyítvánnyal, a polgári ügyekről nem is beszélve, ahol maga a bíró tünteti el az anyagilag rosszabbul álló felperes mellett szóló bizonyítékokat.Természetesen betartva a Pp.összes §-át!!! Még rosszabb, ha ügyvéded van, ugyanis, ha az ellenfél gazdagabb, simán megveszi, téged meg szépen bevisz az erdőbe. Természetesen a "munkadíját" tőled is elkéri
szemérmetlenül. Végül kirúgod a szemét ügyvédet és megpróbálod kezedbe venni a sorsodat:bolyongsz ebben a posványos, korrupt útvesztőben. Egyszer csak azt veszed észre, hogy ebben az egész kaffkai színjátékban Te vagy a kakukktojás. Itt tartok most. Az ügyre szánt pénzem (nem kevés)előlegként egy szemét ügyvédnél hever és magam képiselem a fiam örökösödési ügyét. Mit tanácsolsz ilyen helyzetben? Üdv: Csanna
süti beállítások módosítása