Sógorom, a zugügyvéd

...and justice for all.

Ön is tud egy érdekes esetet? Írja meg a zugügyvédnek!

Hirdetés

Utolsó kommentek

Linkblog

Friss topikok

Utazási ajánlatok

Ügynökök és mailvadászok 2.

2008. szeptember 16. - zugügyvéd

A Zugügyvéd titokzatos bloggere, akinél minap házkutatást tartottak, saját blogot indított. Időközben a kiszivárogtatott hírek szerint azzal is gyanúsítják, hogy ráharapott a kormányzati gerinchálóra, és kémprogramot telepített az NBH szerverére. Az egyre abbszurdabb kémhistória szokatlan nyilvánosságot kap, talán a valószerűségét ez kérdőjelezi meg leginkább. De Ibolya legalább megnyugodhat egy időre.

 

Az ismert biztonsági cég telephelye előtt a cég néhány további vezető munkatársa fogadott, akik elmondták, hogy talán nem kellene bemenni, mert odabent a rendőr urak (vagy 20an) jelenleg még foganatosítják a foganatosítanivalót. Ejha. Mindenképpen meg kell említenem, hogy az ismert biztonsági cég telephelyét tartalmazó épületből vitte el a nagy fekete autó anno szegény Rajk Lászlót a Rajk László és tsai elleni bűnper részeként. Hmm, de ismerős szöveg... jó látni, hogy bizonyos dolgok nem változnak, hiszen kell az ember életében a kontinuitás. Jó, inkább nem.

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zugugyved.blog.hu/api/trackback/id/tr83666622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Almaspite 2008.09.16. 19:41:36

Batthyány u. 24. félemelet 1. ?

vadparaszt 2008.09.16. 22:23:07

Ja. Az NBH-ba meg Rákosi tett kémprogramot. Gecik ezek a kommunisták.

salzburg 2008.09.17. 15:03:28

Jól értem?
A Rajk László elleni konstrukcióhoz hasonlítod az ügyedet? Te lennél korunk Rajk Lászlója?
Gratulálok.
Kreatív gyerek vagy.
Itt az ideje, hogy rászervezz erre az irányra néhány bértollnokot.

2008.09.17. 16:47:11

Csak remélni tudom, hogy komoly kémkedési ügyhöz nem így vonul ki az NBH a kerületi rendőrrel meg a bulvársajtóval. Még jó, hogy karatebemutató meg népművészeti vásár nem volt.

Aladar 2008.09.17. 22:46:24

Az 'ismert biztonsági cég' már közel járt hozzá, hogy megtalálja a 'terhelőt' Ibolyáról, de aztán varázslatos időzítéssel az NBH megmentette. Én viszont megtaláltam, és csak vissza kellett kicsit emlékeznem hozzá:
hetilap.hetek.hu/index.php?cikk=35011

Jányról a hír mellé még annyit, hogy a "Csak meghalni lehet, hátrálni nem" parancsát magára nem gondolta érvényesnek, mert ő frankón nyugatra futott a vörös hadsereg elől.

Van még egy ország, ahol ekkora paródia az igazságügyminiszter?
süti beállítások módosítása